季節の変わり目に、炭火焼きの香ばしさを

9月は暑さの名残を感じつつも、夜は少し涼しくなってくる季節。
YAKITORI DINER THE HICKORY BIRDでは、
季節の変わり目にもぴったりな焼き鳥メニューをご用意しています。

串は一本ずつ丁寧に炭火で焼き上げ、素材の旨味を最大限に引き出しています。
オリジナリティのあるタレとスパイス使いは、ここだけの味。

クラフトビールやハイボールとの相性も抜群で、
仕事帰りの1杯にちょうどいい“ちょっと非日常な”空間です。

Charcoal-Grilled Yakitori – Just Right for the Changing Season

As September brings cooler nights, it’s the perfect time to enjoy the smoky aroma of freshly grilled yakitori.
At YAKITORI DINER THE HICKORY BIRD, each skewer is grilled to order over charcoal, unlocking bold, savory flavors.

Our original sauces and spices create a taste you won’t find anywhere else.
Pair it with a craft beer or highball and enjoy a relaxing evening in a uniquely styled space.

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